Oplossingen voor koe, boer en bedrijf

BUC is een bedrijf dat al sinds 1999 actief is in de melkveehouderij. Het is begonnen met de distributie van uierdoekpapier en bedrijfsbegeleiding met als doel mastitispreventie. Binnen het bedrijf is veel praktijkkennis aanwezig van vrijwel alle facetten in de melkveehouderij. Dit is van groot belang om de juiste adviezen te geven aangezien veel factoren binnen een melkveebedrijf met elkaar zijn verbonden.

BUC in Europa

In 2008 is BUC distribiteur van het Dual waterbed in Europa geworden. Sinds de overname door Spinder in 2017 wordt de verkoop door de Spinder dealers gedaan, ondersteund door Henk van Dijken. De Dual waterbedden worden door dealers verkocht in Nederland, België en Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Engeland, Finland, Ierland, Letland, Luxemburg, Noorwegen, Tsjechië, Slowakije, Spanje en Zwitserland.

Tot op heden liggen er al meer dan 75.000 koeien op waterbedden van BUC. De kans is dus groot, dat er in uw buurt ook koeien op waterbedden liggen van BUC. Mocht u interesse hebben om onze producten eens in praktijk te beoordelen, neem dan contact met ons op.


Download onze brochure